Urmează Seminarul Intermediar – 24.02.2016

A.C.T.O.R. (Asociația Culturală pentru Teatru și Origami din România) organizează, pe 24 februarie, Seminarul de Evaluare Intermediară pentru anul școlar 2014-2015. Echipa A.C.T.O.R., alături de voluntarii noștri SEV și pedagogii implicați în Programul „Aici Acolo” vor evalua împreună felul în care decurg activitățile de anul acesta, precum și modalitățile de cooperare, spre a putea atinge nivelul ideal al obiectivelor propuse față de acest program educațional.

Dacă Seminarul de Inițiere a fost dedicat nou-veniților și curioșilor, încărcat de întrebări și răspunsuri și fermecat de prezentările voluntarilor, Seminarul Intermediar va avea în centru conceperea, oferirea și primirea feedback-ului față de numeroase aspecte ale programului. Printre altele, se va discuta și despre pregătirea „Festivalului «Aici Acolo»” , organizat în fiecare an.

Voluntarii SEV, implicați în proiectele : „Here There Plus”, „Vitamin T Plus” (implementate de A.C.T.O.R.) , „Healthy is the New Trend” (implementat de Ask Me) au pregătit numeroase surprize și momente frumoase pentru participanți, spre a oferi privitorilor o mică imagine a experienței acumulate pe parcursul a șase luni de voluntariat în România. Seminarul se va sfârși cu o călătorie culinară în jurul lumii, căci fiecare voluntar va găti, pentru cei prezenți, bucate tradiționale, specifice țării din care provin.

Anul acesta, Programul „Aici Acolo” este realizat cu sprijinul financiar al Programului Erasmus+ – Serviciul European de Voluntariat. Partenerii A.C.T.O.R. pentru organizarea Programului și a Festivalului sunt: Ministerul Educației Naționale, Casa Corpului Didactic din București, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului României și Radio Itsy Bitsy.

 

Page1.jpg

Leave a comment